saramaija

två veckor kvar till ultraljud

'14november2017
sooom jag längtar till ultraljudet med våran bebis nummer 2!
om två veckor har vi tid bokat, dock ska vi försöka ändra dag, för den 28e kan inte uusi vara ifrån skolan, men någon gång runt om två veckor så är det dags.
hoppas verkligen vi kan få något annat datum i närtid där, för ultraljudet med lycka kunde uusi inte heller vara med på, då hängde min mamma med istället.
jag vill verkligen att uusi ska kunna vara med denna gången för ultraljudet var det som jag tyckte vara roligast med hela graviditietsgrejen.
så coolt att man såg händer och fötter och näsa och allt så tydligt som man ändå gör. det är synd att man bara får göra det en enda gång!

när jag var på ultraljudet för lycka så försökte vi se vilket kön det var, men det gick inte att se för hon låg ihop med benen hela tiden.
hon rörde runt på armarna men hon låg still med underkroppen.
vi blev även en vecka flyttade, först hade vi BF 30mars tror jag det var, och sedan fick vi det flyttat till den 5april.

denna gången ska vi också försöka få veta vad det är för någon där inne. även fast det är spännande att inte veta så vill jag verkligen veta.
tyckte det var irriterande att inte veta, man blir ju så nyfiken och nu har jag ju faktiskt inte vetat könet på ett barn som hoppas verkligen att det går att se denna gång.
ja, framförallt vill man ju bara veta att allt ser bra ut men ni fattar.
vi vill även veta för om det blir en till tjej så måste vi börja söka efter ett tjejnamn som tusan, känns för tillfället omöjligt att hitta ett namn vi båda gillar.
och vi måste absolut ha bestämt namn innan. herregud vilken ångest det var med lyckas namn fast vi hade bestämt innan.
jag tyckte inte det passa men hade vi börjat byta hade hon nog fortfarande inte haft ett namn haha.

det ska även bli så skönt att få veta vilken vecka jag är i! för vi har ingen aning.

jag har tyckt att jag har känt rörelser inne i magen under flera veckor, men jag vet fortfarande inte om jag inbillar mig eller om det är något annat som känns.
haha, jag borde ju veta eftersom jag har gjort det en gång och speciellt när det var så nyss men jag kan inte avgöra ändå riktigt.
med andra barnet brukar man kunna känna rörelser i vecka 16 och nu är jag enligt min app och enligt bara ren gissning för att ha något att gå efter, i vecka 17.
men kanske är ju typ i vecka 20 eftersom jag tyckt att jag känt av, men kanske lika väl är i vecka 15 så det ska bli skönt att få veta och få ett BF-datum.
när jag var gravid med lycka så började jag känna sparkar i vecka 20 om jag inte minns fel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas