saramaija

Kategori: tattoo

mina tatueringar

'5juli2015

detta är min tatuering till min mama! världens bästa mama har jag. kan inte beskriva hur underbar hon är. min förebild. det står 'rasied by a queen'. jag verkligen älskar texten, jag önskar nästan jag hade gjort den lite större. men jag är jättenöjd, jag älskar den. just för att jag tycker om den så mycket som jag skulle vilja ha den lite större, så den syns ännu mer. även denna gjorde jag i thailand 2014 på phiphi. en av mina favorittatueringar.

mina tatueringar

'3juli2015

denna är gjord i thailand fast i januari 2014. gjorde den bara för att. det blir lite som en smycke kan man väl säga.

mina tatueringar

'3juli2015

även denna tatuering gjorde jag nu senast i thailand i januari detta året. min söta lilla giraff marley, som han nu kallas. den står inte för något speciellt, men jag har länge velat ha en liten giraff. denna är faktiskt en av mina favoriter!

mina tatueringar

'1juli2015

min 13:e tatuering, alltså den senaste jag gjorde var det lilla flygplanet som sitter på min höger arm. den gjorde jag i januari2015 i thailand. som alla andra tatueringar jag gjort i thailand är denna gjord med bambu och faktiskt så gjorde det där lilla flygplanet rätt ont även fast jag inte brukar tycka att det. bara den jag har på foten som gjorde ondare. flygplanet står bara för att komma ihåg att resa mycket och skapa minnen. och även för min kärlek till att resa helt enkelt.

mina tatueringar

'1juli2015

denna tatuering var min allra första! som jag hade längtat och väntat på att få göra den. flera år, innan jag äntligen fyllde 18år 2011 och fick denna tatuering i födelsedagspresent. jag har ritat den själv och jag verkligen älskar den, har alltid gjort och kommer alltid att göra. det betyder kärlek, lycka&hopp. jag valde just dem eftersom det är det viktigaste i livet enligt mig.

 

mina tatueringar

'30juni2015

under kategorin 'tattoo' kommer alla dessa inlägg om 'mina tatueringar'' osv ligga. till höger hittar ni de olika kategorierna.

denna tatuering, på min högra fot, gjorde jag under min studentresa i cypern, ayia napa år 2012. detta var faktiskt min tredje tatuering och den står helt enkelt för studentåret och allt roligt som det innebar. den är ju mest på skoj, men jag tycker om det jättemycket och när jag tittar på den och tänker tillbaka på student tiden så kan jag inte annat än att bli glad och le åt alla sjukt roliga minnen.

mina tatueringar

'30juni2015

något ni förmodligen inte visste är att jag faktiskt har 13 stycken tatueringar. jag tänkte att jag kunde ju dela med mig av vad jag har tatuerat in på min kropp, tänkte ta en i taget och här kommer första.

denna tatueringen sitter på baksidan av min högra överarm. detta är en av mina senaste tatueringar. jag gjorde den i januari 2015 i thailand på phiphi med bambu, där har jag 8 av alla mina tatueringar. bambu gör ondare än vanlig maskin, men denna kändes faktiskt mer eller mindre ingenting, dock är jag verkligen inte känslig men, denna är nog den som kändes allra minst.

det står 'every little thing is gonna be alright' från bob marleys låt 'three little birds', vilket även är min favoritlåt med honom och en av de bästa låtarna som finns. det är inte alla mina tatueringar som har inte någon speciell förklaring eller betydelse, men denna har verkligen det.

som ni vet har jag haft det väldigt jobbigt under ett par år. en gång när jag precis hade haft panikångest och var väldigt ledsen så satte jag sedan i bilen och just denna låt spelas. jag brukar aldrig lyssna på radion, men av någon anledning gjorde jag det just då när den låten spelades och allt kändes faktiskt mycket lättre. jag bara visste direkt att jag var tvungen att tatuera in det, för just där och då så kände jag hopp och det är vad den står för för mig. det känns lite bättre när jag tänker på den, och dessutom har jag alltid velat tatuera in något som har med bob marley. 

när sedan denna fruktansvärta period i mitt liv är över så kommer jag titta på den och tänka att det faktiskt tillslut blev 'alright' efter all väntan. och om jag någonsin någongång kommer ha det jobbigt i framtiden så kan jag titta på den och tänka tillbaka på när det inte bara var jobbigt utan när det var ett helvete och uppskatta det istället. ja, denna tatueringen är en av de mest betydelsefulla. 

Upp